Warning: Use of undefined constant val - assumed 'val' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/topham/suntempro.ro/config/class.db.php on line 119
Parteneriat - Suntem Pro!
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
INVESTEŞTE ÎN OAMENI
SUNTEM PRO! PENTRU ŞANSE EGALE!

Anunţuri

Comunicat proiect

Cursuri de calificare/ recalificare și inițiere/ specializare: patiser, lucrător în comerț, luc [...]

Conferinta de deschidere a proiectului 'Suntem pro! Pentru sanse egale!'

Asociația DORA D'ISTRIA, în parteneriat cu S.C. ABEONA S.R.L., S.C. FORMARE MANAGERIALĂ ÎN TURIS [...]

Centre regionale

Galerie foto

Parerea voastra conteaza!

Parteneriat

Asociaţia DORA D'ISTRIA

Asociaţia DORA D'ISTRIA îşi desfăşoară activitatea în domeniul instruirii tinerilor şi dezvoltării diferitelor aptitudini ale persoanelor dornice de recalificare, în special pe tematicile de protecţia mediului, turismului rural, ecologie şi egalitatea de şanse pentru toţi.
Asociaţia a luat fiinţă în 2012 implementând numeroase proiecte, inclusiv campanii de responsabilitate socială. Asociaţia a implicat mai multe persoane - majoritatea femei de succes, activând în funcţii de conducere, spre a conlucra în diferite proiecte cu persoane pe poziţii modeste din punct de vedere profesional, precum şi cu tinere aflate la început de carieră.
Atenţia membrilor asociaţiei asupra persoanelor defavorizate şi mai ales asupra femeilor, victime ale violenţei domestice, reprezintă un deziderat foarte important, realizându-se activităţi menite să recâştige încrederea în propriile capacităţi şi dezvoltarea încrederii în oamenii responsabili. Colaborarea existentă cu echipa redacţională a unei reviste studenţeşti îi conferă asociaţiei experienţa editării de broşuri şi reviste de informare şi a distribuirii acestora către personele ce constituie publicul ţintă.

S. C. ABEONA S.R.L.
Compania ABEONA a fost fondată în anul 2004, fiind specializată în oferirea de servicii către mediul de afaceri românesc. Specialiştii companiei cu practică îndelungată în domeniul turismului, oferă servicii complexe pe piaţa firmelor din turism şi nu numai.
Gama de servicii cuprinde următoarele categorii:
- Servicii educaţionale în domeniul turismului
- Managementului de proiect şi accesării fondurilor europene
- Consultanţă pentru realizarea proiectelor complexe din turism studii de piaţă
- Studii de oportunitate
- Studii de fezabilitate
- Întocmirea documentaţiilor de finanţare în cadrul fondurilor structurale, precum şi pentru alte forme de finanţare.

S.C. Abeona S.R.L. este autorizată să desfăşoare activităţi de formare profesională de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, cu avizul direct al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Ministerului Educaţiei, Cercetării şi inovării, pentru diferite ocupaţii din domeniul turismului şi industriei alimentare şi desfăşoară programe de formare profesională pentru adulţi în cadrul a două proiecte strategice finanţate prin POSDRU măsura 2.3.

S.C. Formare Managerială în Turism FMT S.R.L.
S.C. Formare Managerială în Turism FMT S.R.L. a fost înfiinţată la începutul anului 2007 de către un grup de universitari de la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universitaţii Transilvania din Braşov, USAMV Bucuresţi, Şcoala Româna de Afaceri, precum şi de alţi specialişti cu practică îndelungată în domeniul turismului. Este furnizor de formare profesională a adulţilor, autorizat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA). Are o experienţă de peste un deceniu de activitate în domeniul formării profesionale continue şi numără peste 4000 de absolvenţi ai programelor de formare profesională desfăşurate.

Gama de servicii a FMT cuprinde următoarele categorii:
- Cursuri de calificare în domeniul turismului şi industriei alimentare;
- Cursuri de perfecţionare şi specializare în domeniul turismului;
- Cursuri de specializare în management şi în alte domenii.

Are o experienţă de peste un deceniu de activitate în domeniul formării profesionale continue şi numără peste 4000 de absolvenţi ai programelor de formare profesională desfăşurate, prin cadrul programelor a căror finanţare s-a realizat din: SAPARD, PHARE, Programul Cadru VII, Programe de finanţare a IMM-urilor, Banca Mondială, BERD, Programe Guvernamentale din România, Canada, Spania, Japonia, Fonduri structurale din cadrul POR şi POS.

S.C. PRO EXPERT S.R.L.
S.C. PRO EXPERT S.R.L. există pe piaţa consultanţei din 2002, iar domeniile în care a acţionat până acum sunt: producţie industrială, tipografii, turism, producţie alimentară, distribuţie, servicii, în cadrul unor firme de stat sau private.
S.C. PRO EXPERT S.R.L. desfăşoară activităţi specifice domeniului consultanţei în management şi resurse umane, având ca arii de expertiză:
- analiza nevoilor de formare şi proiectarea de sisteme de instruire;
- concepere şi susţinere training-uri/cursuri autorizate: Formator de formatori, Job club, Comunicare, Negociere, Managementul timpului, Managementul proiectelor, Autodezvoltare personală etc.;
- proiectare şi implementare de sisteme de evaluare a performanţelor profesionale şi managementul proceselor de dezvoltare profesională;
- studii privind niveluri salariale pe piaţa muncii şi studii de satisfacţie profesională;
- coaching şi consiliere pentru dezvoltare personală;
- consiliere şi orientare profesională;
- recrutare/selecţie/mediere pe piaţa muncii (furnizor de servicii de ocupare acreditat);
- consultanţă în managementul proiectelor;
- consultanţă în afaceri şi management etc.